Skoči na glavno vsebino

V sredo so naši mlajši šolarji in šolarke  namesto šolskih torb vzeli pisane nahrbtnike in obuli športne copate. Tudi glasnejši so bili kot druge dni, pred njimi je bil  težko pričakovani  atletski troboj. Toplo majsko sonce  je božalo njihova zardela lica, hladen veter  jim  je kuštral lase.  Z vso  vnemo so se  lotili ogrevanja in komaj čakali na začetek tekmovanja. Pričakovanja so bila visoka, marsikdo je  želel izboljšati lanski rezultat in stopiti na stopničke za zmagovalce … vorteksi  so švigali po zraku in pristajali čisto na koncu igrišča, noge in nogice so se trudile skočiti čim dlje in teči čim hitreje …

Ula Baržić in Maja Knez, 6. b

V sredo smo imeli učenci od 1. do 5. razreda športni dan. Imeli smo atletski troboj.  Po mesecu dežja smo se razveselili sonca. Tekmovali smo v teku na 150 m, metu vorteksa in skoku v daljino. Najprej smo se pošteno ogreli, nato pa smo se pomerili v vseh treh disciplinah. Imeli smo veliko pričakovanj in vsi smo se potrudili po svojih najboljših močeh. Žal je resnica takšna, da vsi nikoli ne moremo biti enako dobri, zato so bili nekateri tudi malo razočarani. Ob koncu smo vsi nestrpno čakali na razglasitev. Zanimivo je bilo slišati, ko so klicali imena zmagovalnih trojic. Poželi so zaslužen aplavz. Dan je bil res prijetno športno obarvan. Najboljši atleti se bodo že jutri pomerili na občinskem tekmovanju v Kostanjevici na Krki. Vsi ostali, ki pa bomo jutri sedeli v šolskih klopeh, bomo zanje držali pesti.

Maša Andrejaš in Taja MIkulanc, 5. b

Imeli smo športni dan. Najprej smo se dobro ogreli in se pripravili na tekmovanje. Na začetku smo skakali v daljino, potem smo metali vortex, na koncu pa tekli na 150 m. Pri skoku v daljino nama je šlo zelo dobro,  daleč sva vrgli vortex in tudi tekli sva zelo hitro. Bili sva 1. in 2. Na športnem dnevu smo se  imeli zelo lepo.

Maja Fuks in Ana Volčanšek, 3. c

Na športnem dnevu mi je bilo zelo lepo, saj imam rada šport. Najraje imam tek. Na teku sem bila 2. Bila sem zelo vesela. Po tekmovanju smo se lahko igrali na športnem igrišču. Športni dan mi je bil zelo všeč.

Žana Živič, 1. a

Imel  sem se lepo in dobro.  Zame to ni bilo zelo naporno. Najljubša disciplina mi je bila skok v daljino.

Miha Lapuh, 3. c

Ta dan mi je bil zelo zanimiv. Slabo sem vrgel žvižgača, a dobro tekel in skočil v daljino. Vmes smo se tudi igrali.

Patrik Planinc, 2. č

V sredo smo imeli 4. razredi troboj . Skakali smo v daljino, metali vorteks in tekli na sto petdeset metrov. Bili smo veseli, saj je naša sošolka prišla na drugo mesto. Na športnem dnevu mi je bilo všeč, saj so mi šle vse discipline dobro.

Teja Vodopivec, 4. a

Danes smo imeli športni dan. Imela sem se zelo lepo. Dva učenca sta pri sprintu padla. Na srečo se je vse lepo končalo.

Hana Halilović, 2. č

UČENCI

1. razred:

 1. Lenič Žiga 1.b
 2. Pavc Davor 1.b
 3. Gorenc Izak 1.č
2. razred:

 1. Žigante Gašper 2. b
 2. Likar Zal 2.c
 3. Starc Matija 2. c
3. razred:

 1. Omerzu Jaša 3. a
 2. Brečko Leonel 3. a
 3. Zorko Žan 3. b
4. razred:

 1. Kržan Luka 4. č
 2. Meze Tai 4. b
 3. Volčanšek Gašper 4. a
5. razred:

 1. Dubrić Sanjin 5. č
 2. Škrabec Leonard 5. a
 3. Berisha Meriton 5. a

UČENKE

1. razred:

 1. Meh Lucija 1.č
 2. Planinc Lara, 1.a
 3. Lavrič Kristina 1.c
2. razred:

 1. Avsec Manca 2.a
 2. Vučajnk Manca 2.a
 3. Božičnik Domitrovič Tayra 2.č
3. razred:

 1. Volčanšek Ana 3. c
 2. Fuks Maja 3. c
 3. Žoher Maša 3. c
4. razred:

 1. Starc Zoja 4. č
 2. Pleterski Nina 4. a
 3. Kučko Patricija 4. b
5. razred:

 1. Germek Ava 5. C
 2. Obradovič Nastja 5. b
 3. Maričič Sara 5. a
Dostopnost