Skoči na glavno vsebino

Prvi dan mi tek na smučeh ni bil najbolj všeč. Popoldne sem ugotovila, da mi gre super. Nekateri so šli na daljše proge. Predstavitveni večer je bil odličen. Drugi dan smo se učili spuščati po klancu, štancati v hrib. Tudi mi smo šli na daljše proge. Popoldne smo spodbujali tiste, ki so jim smuči ponagajale. Zabavni večer je bil smešen in najboljši večer. Meni je bil zelo všeč. Tretji dan smo imeli tekmo, in ko smo odtekli, smo srečali enega veslača na mirnih vodah. Bil je eden od dvanajstih najboljših. Po podelitvi smo šli na sprehod med krošnjami. Po kosilu smo šli na bobe. Bilo je odlično. Ti trije dnevi so bili dobri, lepi, odlični, zmagovalni, pohodni …

NEJA JEVŠNIK, 4. A

Všeč mi je bilo, ko smo plezali in tekli na smučeh. Učitelj, ki me je učil, je bil zelo prijazen. Veliko smo se igrali. Dobro mi je bilo tudi, ko smo se zabavali.

KARLO SIKOŠEK, 4. A

Na Rogli mi je bilo zelo všeč. Učitelji so bili zelo prijazni, ki so nas naučili, kako teči na smučeh. Tudi zabavni večeri so mi bili všeč in tudi hrana je bila zelo dobra.

AJDA SIMONČIČ MARTINČIČ, 4. A

Na Rogli mi je bilo všeč, ko smo se učili zavirati pri teku in ko smo naredili tobogan iz snega. Ni mi bilo všeč tekmovanje in spoznavni večer. Spremenil bi moje padanje in trkanje po vratih.

NAJ TOMIĆ, 4. A

V naši sobi je bilo zabavno. Skupaj smo bile dobre prijateljice. Vsak večer smo se v sobi pogovarjale po dolgem in po čez. Vsi učitelji so bili zabavni.

ELA URBANČ, 4. č

V šoli v naravi je bilo lepo. Tek na smučeh ni lahek šport. Velikokrat sem padla. Zvečer sem v sobah s sošolkami jedla bonbone. Med krošnjami in na sankah mi je bilo super.

NEŽA BALAS, 4. č

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo tekli na smučeh, ko smo odšli na sprehod med krošnjami in skakali po mreži strahu. Všeč mi je bilo na sankanju, zabavni večer. V trgovini so imeli lepe spominke.

MIHA KOZOLE, 4. č

Dostopnost