Skoči na glavno vsebino

Na toplo sončno dopoldne so naši najboljši tekači in tekačice sodelovali na občinskem krosu, ki se je odvijal na tekmovališču pri ribniku. V šolo so se vrnili nasmejanih obrazov in s kolajnami okoli vratu. Za šolsko spletno stran so naši najmlajši povedali:

Na startu sem se počutila dobro, ni me bilo strah. Ko sem pritekla na cilj, sem bila vesela, saj sem dosegla 5. mesto.

Neža Jelen, 1. a

Pred začetkom sem bil živčen, saj je bila pred mano težka in zahtevna proga. A na koncu sem osvojil 4. mesto, zato sem bil zelo vesel.

Arbnor Dobruna, 1. c

Ko sem pritekla v cilj, sem se počutila fantastično, ker sem osvojila 1. mesto.

 Anida Llugaxhija, 2. a

Na začetku smo imeli tremo, zelo nas je bilo strah. Končni izid nam je bil všeč, čeprav smo osvojili 2., 5. in zadnje mesto.

Žiga Lenič, Jaka Sotošek, Davor Pavc, 2. b

Pred začetkom sva imeli malo treme. Proga se nama je zdela zahtevna in strma. Najin končni rezultat žal ni bil takšen, kot sva si ga želeli. Osvojili sva 12. in 14. mesto.

                                                                                                                             Eva Škobrne in Lucija Meh, 2. č

Dosegel sem 2. mesto, ki sem ga bil vesel, a hkrati razočaran, saj mi je 1. mesto za las ušlo.

                                                                                                                                             Zal Likar, 3. c

Za mano je zanimivo športno tekmovanje. Stopničke so mi za las ušle. Vseeno pa sem zadovoljen z osvojenim 4. mestom.

Leonel Brečko, 4. a

Preden smo odšli na start, smo se ogreli. Ko smo začeli teči, smo bili navdušeni. Vsi pa smo s svojimi rezultati zadovoljni, saj smo osvojili dve 2. mesti in eno 1. mesto.

Maša Žohar, Ana Volčanšek in Žan Hvala, 4. c

Proga je bila zahtevna, strma in dolga. Morala sem preteči 2 kroga. Na koncu sem osvojila 5. mesto. Z rezultatom nisem zadovoljna, saj sem pričakovala boljši rezultat.

Nina Pleterski, 5. a

Moj start mi je bil všeč. Nisem imel treme, ker sem vedel, da bom na stopničkah. Osvojil sem 2. mesto, s katerim sem zelo zadovoljen.

Taj Meze, 5. b

Na začetku sem bila živčna. Preteči sem morala 2 kroga, ki sta se mi zdela zelo dolga, težka in naporna. V cilj sem pritekla 11.

Sara Skrbinek, 5. c

                               Prispevek pripravili:  Taja Kukavica in Patricija Hribšek

Tudi letos sem se uvrstila na občinsko tekmovanje v krosu. Učenci osnovnih šol Posavja smo se zbrali pri ribniku v Krškem. Lina, Urška in jaz smo zastopale 6. razrede naše šole. Najprej smo se dobro ogreli in nestrpno čakali na začetek. Tek je bil zelo naporen, ker se je poznalo zimsko lenarjenje. Vseeno sem zmogla dovolj moči in zmagala. Po teku smo z Lino in Urško odšle na zasluženi sladoled.

                                                                                                                                             Ava Germek, 6. c

Zgodaj zjutraj sem  vstala in se odpravila v šolo, kjer sem se pripravila na uro angleščine. Po končani uri smo jaz,  Ava, Lina in Sanjin odšli na malico in nato na kros. Najprej so tekmovali najmlajši, mi pa smo glasno navijali. Pred tekmo smo bili vsi živčni, a na koncu se je dobro izšlo,  saj je bila Ava 1. jaz 6., Lina pa je zasedla 9. mesto.  Jaz sem zelo zadovoljna  s svojo uvrstitvijo  in  vesela za svojo prijateljico Avo, ki je zmagala. Čestitam ti, Ava!

Urška Zlobko, 6. c

Danes smo vstali v malce mrzlo jutro in se odpravili v šolo. Tam smo imeli eno uro  pouka, nato pa smo se odpravili proti ribniku v Resi. Tam smo se ogreli in se odpravili na štart. Osvojil sem 1. mesto. Nestrpno sem čakal podelitev, ko sem stopil na najvišjo stopničko.

Tomi Bajc, 6. b

Danes smo imeli občinski kros. Ana je osvojila 1. mesto, druga je bila Maša, jaz pa letos nisem bila na stopničkah, ker mi je med tekom postalo slabo. Upam, da bom drugo leto boljša.

                                                                                                                                                    Maja Fuks, 4. c

Celo zimo nisem nič treniral. Ko sem prišel na ribnik, sem zato imel slab občutek. Mislil sem, da bom slab, a na koncu sem bil drugi. Zelo sem bil izčrpan, a vesel.

                                                                                                                                                    Žan Hvala, 4. c

Dostopnost