Skoči na glavno vsebino

Ko sem izvedel, da bomo imeli dramatizacijo za oceno, sem bil presenečen. Skupine so bile izžrebane, zato je bilo še bolj zabavno. S svojo skupino sem bil zelo zadovoljen.  Nič se nismo prepirali in pri izdelavi kostumov smo se zelo zabavali. Na koncu smo vsi dobili dobre ocene in vsi smo bili zelo veseli.

Gregor Pišek, 5. č

Midva sva bila zelo presenečena, ko smo slišali, da bomo pripravili dramatizacijo za oceno. Zelo sva se razveselila, da sva v isti skupini. Delala sva zelo vztrajno, tako kot vsi v naši skupini. Veliko smo vadili. Ko sva nastopala, nisva bila nič nervozna. Zelo sva bila srečna, ko sva dobila petici. Z nama v skupini so bili tudi Miha, Leon Taj, Lorena, Tjara in Lili.

Alen Keber in Matic Knez, 5. č

Ko sem izvedel, da bomo pripravljali dramatizacijo, sem bil zelo srečen. Razdelili smo se v skupine. Naredili smo kostume. Lepo smo sodelovali in nastopali. Zadovoljen sem bil s skupino in z vsem. Nismo se prepirali. Zdelo se mi je dobro, zato ker smo skupaj izdelovali kostume in se učili za naše vloge. Vsi smo uživali. Bili smo zadovoljni tudi z ocenami.

Kenan Zulić, 5. č

Današnji dan je bil zame drugačen, saj me je bilo strah, ker smo imeli predstavo Čudežna srajca dopetajca. A dramatizacija se je odvijala kot po maslu. Vsi moji sošolci so se odrezali zelo dobro. Rada imam skupinsko delo.

Lorena Radišek, 5. č

Ko smo izvedeli za dramatizacijo v našem razredu, smo bili navdušeni in presenečeni in seveda veseli. Delo je potekalo brez prepirov in najbolj pomembno je bilo, da smo sodelovali. Pred nastopom smo bili malo nervozni, a je bilo zaman, saj smo med nastopom vsi uživali in se sprostili.

Zarja Gorenc in Mia Dimec, 5. č

In kaj lahko povem kot učiteljica? Le eno: V slogi je moč! Bravo moji petošolci!

Učiteljica Svetlana

 

Dostopnost