Skoči na glavno vsebino

Nekaj vtisov učencev:

V petek, 31. 5., smo se učenci odpravili za tri dni na tabor za nadarjene v Rakov Škocjan. V okolici doma Rak smo imeli veliko aktivnosti: raziskovanje kamnin in kraških pojavov, ogled Cerkniškega jezera, videli smo živali dinarsko kraškega sveta, obiskali naravni most … Ob tem smo se veliko novega naučili. Drugi dan tabora pa so nas presenetili. Spuščali smo se po tirolski žičnici, na njihovih skritih kamerah pa so nam pokazali gozdne živali. Tretji dan je bila zadnja dejavnost na taboru lokostrelstvo. Po kosilu smo se polni energije in veselja odpravili domov. Ta vikend nam bo za vedno ostal v spominu.

Neja Avsec, Elsa Saramati in Iza Levak, 7. č

Nadarjeni učenci smo preživeli podaljšan vikend v CŠOD Rak. Bilo je nepozabno, saj smo se zelo zabavali in veliko naučili. Naš čas je bil prepleten z glasbenimi ritmi, športom in spoznavanjem okolja. Domov se vračamo s koristnimi izkušnjami in izjemnimi spomini. Malo smo žalostni, ker je bil to naš zadnji tabor.

Nik, Marko, David, Tomaž, Tim in Andraž, 9. b

Vikend v CŠOD Rak nam je bil zelo všeč. Bil je poučen in zabaven ter imeli smo veliko prostega časa za druženje. Naslednjim generacijam takšen tabor toplo priporočamo.

Zara L., Nika Š., Sara M., Tinkara H., Maša P. in Lara Š.

Dostopnost