Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 11. 5. 2017, smo imeli najboljši atleti in atletinje občinsko tekmovanje, ki je potekalo na igrišču naše šole. Kot po navadi smo se najprej dobro ogreli, saj brez dobro ogretih mišic, ni dobrih rezultatov. K nam so prišli tudi športniki in športnice OŠ Koprivnica, OŠ Brestanica, OŠ Kostanjevica na Krki, OŠ Senovo, OŠ Raka, OŠ Podbočje in OŠ Leskovec pri Krškem. Tekmovanje se je začelo s pozdravom g. Zvonimirja, ki nam je podal pomembna navodila za še uspešnejše tekmovanje. Prve discipline so se pričele ob 9.15; to so bile skok v višino, tek na 60 metrov ter skok v daljino. Met vortexa smo, kot že kar nekaj let, izvajali na stadionu Matije Gubca.  Sledili so teki na 300, 600 in 1000 metrov ter suvanje  krogle. Vzdušje je bilo zelo prijetno, polepšalo pa ga je tudi  sončno vreme. Zaključek tekmovanja  so  popestril teki štafet deklic in dečkov ter razglasitev rezultatov. Veseli, nasmejani in nekateri s kolajnami okoli vratu smo zaključili zelo prijeten dan.

Odličja pa smo si razdelili takole:

Zlata: Taja Kukavica,  Patricija Hribšek, Jernej Selak, Peter Gričar Vintar, Mirjam Saramati, Nika Kelhar, Ana Marija Peršolja,Jakob Močnik, Jernej Belinc,  Peter Pečnik, štafeta 1 v sestavi Jernej Selak, Peter Gričar Vintar, Tadej Skrbinek in Jan Zajc ter  štafeta 1 v sestavi Teja Strle, Lucija Šerbec, Dagmar Marija Dular in Karla Maček.

Srebrna: Ava Germek, Lina Stergar, Tadej Skrbinek, Tomi Bajc, David Golja, Alen Halilović, Valerija Rupar-Žičkar, Luka Kuselj, Teja Strle, Dagmar Marija Dular, Jaka Pirc, Mia Hren, Nuša Šlogar, Naja Šiška ter štafeta 2 v sestavi Ava Germek, Patricija Hribšek, Nuša Šlogar in Zala Jakhel.

Bronasta: Denis Pašalič Oražen, Maj Ficko, Enej Trampuš, Nuša Planinc, Karla Maček, Andraž Maglica ter štafeta 2 v sestavi Alen Džek Sotler, Jaka Močivnik, Tilen Debeljak in Jernej Belinc.

Patricija Hribšek, 9. c

Zjutraj smo se zbrali pred šolo atleti osnovnih šol od 6. do 9. razreda. Tekmovali smo v različnih disciplinah. Pomerili smo se v teku, skoku v daljino, višino, metu vortexa in suvanju  krogle. Tekmovala sem v teku na 300 m in štafeto. Dosegla sem odlično drugo mesto. Tudi ostali učenci naše šole so dosegli odlične rezultate.

Germek Ava,   6. c

 

Dostopnost