Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 14.4.2016, se je v veliki telovadnici naše šole odvijalo polfinale regije v košarki za mlajše dečke. Prvo tekmo so naši nadobudni košarkarji odigrali z OŠ Rogaška Slatina. Krčani so na parket stopili polni zagona in želje po čim boljših rezultatih. Igra se je začela zelo napeto, vendar so nasprotniki kmalu povedli. Kljub temu se naši niso pustili zmesti in se borili naprej. Med četrtino so strnili glave skupaj s trenerjema ter se dogovorili o nadaljnji igri in se tako v preostanku poskusili čim bolj približati nasprotnikom. Seveda smo si vsi želeli zmage, vendar se tokrat žal ni izšlo.
Sledila je tekma z ekipo OŠ Domžale, ki so jo začeli boljše. Igra je bila zelo agresivna, z veliko ukradenimi žogami. Ničesar niso prepuščali naključju in igrali še bolj zagrizeno. Kljub vsej vloženi energiji in trudu so morali tudi tokrat priznati premoč nasprotnikov.
Naši mladi perspektivni košarkarji so igrišče zapustili z dvignjeno glavo in v upanju na boljšo naslednjo sezono. Vsem igralcem in trenerjema čestitamo za borbeno in požrtvovalno igro.

Tjaša Hostar, 9. a

Dostopnost