Skoči na glavno vsebino

Vtisi učencev:

Obisk knjižnice se mi je vtisnil v spomin, saj sem izvedela marsikaj novega o Francetu Prešernu, hkrati smo obujali spomine na njegova dela.

Teja Strle, 8. a

Ko smo bili v knjižnici, mi je bila predstavitev cela všeč, saj smo lahko prebrali nekaj knjig in izvedeli skoraj cel življenjepis. Moj predlog je ta, da bi lahko imeli več ur namenjenih k takim predstavitvam.

Elja Veniger, 8. b

V knjižnici smo se lahko skupaj pogovarjali in dopolnjevali, kar se mi je zdelo zelo zanimivo. Ogledali smo si tudi nekaj slik o Prešernovem življenju. Obisk v knjižnici mi je bil zelo všeč in z veseljem bi ga še kdaj ponovila.

Klara Kranjc, 8. a

Ta dan se mi je zdel zanimiv, ker smo bili v knjižnici in ne v učilnici kot po navadi. Uro smo posvetili Francetu Prešernu, posebej pa njegovemu otroštvu, življenju, delu …

Anamarija Bahč, 8. c

Obisk v knjižnici mi je bil zelo všeč, ker sem izvedel veliko novega o Prešernu. Knjižničarka nam je razlagala zelo podrobno in natančno. Iz njenih informacij sem čisto izpopolnil delovni list, ki nam ga je dala učiteljica v razredu. Vesel sem bil, da nas je učiteljica popeljala v knjižnico. Upam, da gremo še kdaj.

Dejan Kenk, 8. C

Bilo je dobro, zanimivo in poučno. Mogoče bi moralo biti več takšnih ur v knjižnici. Zvedeli smo nekaj novih podatkov o Francetu Prešernu. Stare podatke pa smo obnovili.

Klara Smajlovič, 8. a

Dostopnost