Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 19. 2. 2018, smo se učenci 5. b in 5. č razreda odpravili v Terme Čatež. Ko smo prispeli na drsališče, so najprej drsali 5. b razred, 5. č pa smo odšli na sprehod po nasipu. Čez čas smo se zamenjali. Dan smo zaključili v slaščičarni Urška.

Športni dan mi je bil zelo všeč in med zimskimi počitnicami bom izkoristil čas zopet na drsališču.

                                                                                                          Miha Lapuh, 5. č

… Bila sem prvič na drsalkah. Učiteljica me je zelo dobro naučila drsat. Po drsanju smo odšli v slaščičarno Urška. Jaz sem naročila sladoled in čaj. Nato smo se odpravili nazaj v šolo …

                                                                                                          Ivana Gorenc, 5. č

V ponedeljek, 19. 2. 2018, smo imeli športni dan. Zbrali smo se v razredu in imeli preduro. Nato smo se oblekli in odšli na avtobus, ki nas je odpeljal do velikega mostu, kjer smo si najprej ogledali združitev rek Save in Krke. Nato smo odšli po nasipu do Broda na Savi. Zatem pa drsat. Po uri in pol so nekateri odšli v slaščičarno Urška, jaz pa sem drsal do konca.

Športni dan mi je bil zelo všeč. Upam še na kakšnega podobnega.

                                                                                                          Sven Klenovšek, 5. č

V ponedeljek, 19. 2. 2018, smo se odpravili drsat. Sprehodili smo se po nasipu, si ogledali splav ter indijansko in gusarsko vas. Ob 11.00 uri smo se najedli, nato pa odšli drsat. Najprej smo se naučili drsat, nato pa poskusili še kakšen trik, kot je: drsanje po eni nogi, drsanje nazaj ter »limono«. Imel sem se super, saj sem se naučil drsati. Odšli smo na avtobus in se odpeljali v šolo.

                                                                                                                      Jan Špiler, 5. č

Dostopnost