Skoči na glavno vsebino

Danes smo se c-jevci povzpeli na Kozlov rob. Najprej smo se od CŠOD po mestu sprehodili do drevesa, starega 316 let, ki ima zelo lepo ime – tulipovec. Potem smo se začeli vzpenjati na hrib. Med potjo smo si ogledali tudi ostanke iz prve svetovne vojne, z vrha pa smo uživali v čudovitem pogledu na Tolmin.

                                                                                                          Urška Vehovar, 7. c

Danes so nas učiteljice prišle budit ob sedmih zjutraj. Imeli smo približno 45 minut, da se uredimo in pospravimo sobe. Sledil je jutranji sestanek in zajtrk, potem pa smo se odpravili na plezanje in lokostrelstvo. Dekleta smo se najprej poskusila v plezanju, kmalu pa smo se zamenjali. Po okusnem kosilu smo se malo odpočili, potem pa smo si šli ogledat nemško kostnico. Večer je minil ob predavanju o zdravi prehrani. Preživeli smo prijeten dan.

                                                                                                          Tjaša Mavsar, 7. a

Zbudili smo se v hladno jutro. S sošolci smo pojedli zajtrk in se pripravili na dopoldanske aktivnosti. Naš razred je imel na sporedu ogled Tolminskih korit. Ogled je bil zanimiv in poučen. Razgled na globoka brezna in strme stene je bil nepozaben. Ko smo se vrnili v dom, smo lačne želodčke potolažili z okusnim kosilom. Popoldanski počitek je hitro minil in že je bil za naš razred na vrsti ogled muzeja. Povedali so nam veliko o zgodovini Tolmina. Ker smo bili pridni, smo si lahko v trgovini kupili kakšen posladek. Sledila je večerja, malo druženja in priprava na spanje.

                                                                                              David Planinc, 7. b

Dostopnost