Skoči na glavno vsebino

V šoli v naravi se nam zdi zelo zabavno, poučno in zanimivo. Imamo se zelo lepo. Uživamo v smučanju in na bazenu. Vsak dan imamo uro pouka.

     Meriton Berisha , 6. c in Adis Bislimaj, 6. č

V šoli v naravi se počutimo zelo dobro, ker učiteljice zelo lepo skrbijo za nas. Vsako jutro komaj čakamo, da se odpravimo na smučišče. Kakšen večer smo tudi žalostne, ker pogrešamo družino. Zelo se veselimo, da bomo tekmovale, čeprav nas je malo strah. Spimo odlično in zjutraj hitro skočimo v oblačila. Komaj čakamo, da vidimo svoje domače.

  Zara Pohle, Eva Voglar, Teja Vodopivec in Karin Dirnbek, 6.a

V šoli v naravi se imamo odlično. Hotel je dober, saj ima bazen. Smučamo na strmih smučiščih. Danes je bilo zelo lepo vreme. Veliko se družimo in pogovarjamo ter igramo različne družabne igre. Hrana je dobra. Razdeljeni smo v različne smučarske skupine od začetnikov do dobrih smučarjev. Šli smo tudi na nočni pohod. Naučili smo se veliko novih stvari in doživeli veliko dogodivščin. Učitelji so zelo prijazni in nam pomagajo, če nam kaj ne gre ali če česa ne znamo.

     Luka Kržan, Anže Povše, Tilen Štefančič in Nik Bubnjič, 6. č

V šoli v naravi sem se naučil boljše smučati in se družil s prijatelji. Bilo mi je zelo zabavno, a vseeno komaj čakam, da pridem domov k družini. Vsi iz sobe smo se zabavali na smučišču in v hotelu. Hrana je bila odlična v hotelu in v restavraciji na smučišču.

Timotej Planinc, 6. a

Dostopnost