Skoči na glavno vsebino

V četrtek so se naši atleti in atletinje udeležili področnega tekmovanja, kjer so uspešno zastopali našo šolo in se domov vrnili s številnimi odličji …

Zlata: Jernej Belinc, Ava Germek, Jernej Selak, Peter Gričar Vintar, štafeta 1 v sestavi Jan Zajc, Peter Gričar Vintar, Tadej Skrbinek in Jernej Selak, Nika Kelhar in Teja Strle.
Srebrna: Alen Halilović, Mirjam Saramati, štafeta 1 v sestavi Teja Strle, Patricija Hribšek, Dagmar Marija Dular in Karla Maček.
Bronasta: Andraž Maglica, Tomi Bajc, Mia Hren, Luka Kuselj, Jakob Močnik, štafeta 2 v sestavi Mirjam Saramati, David Golja, Tilen Debelak in Tibor Pevec Novak, Taja Kukavica in Patricija Hribšek.

Vsem iskreno čestitamo, devetošolkam in devetošolcem pa želimo srečno na vseh njihovih poteh!

Spletna novinarka

Danes popoldan sta me starša odpeljala v Brežice na tekmovanje. Zbralo se nas je zelo veliko atletov, da se dokažemo v atletskih disciplinah. Sama sem tekmovala na 300 m. Imela sem tremo, čeprav sem že velikokrat tekmovala. Učitelja Zvonimir in Tone sta me pred štartom poskušala pomiriti. Štart mi je uspel. Najprej sem sledila vodilno skupino, proti cilju pa sem dala vse od sebi in uspelo mi je. Dobila sem zlato. Čakal me je še tek štafete, kjer smo zasedle odlično tretje mesto.

Ava Germek, 6. c

Dostopnost