Skoči na glavno vsebino

Prispevek o nas je tudi na spletni strani Posavskega obzornika.

Veselih obrazov smo se  v četrtek vrnili v šolske klopi. Najprej smo se učenke in učenci od 6. do 9. razreda zbrali v veliki telovadnici, kjer nam je gospa ravnateljica predstavila potek pouka v času prenove šole. Kmalu za tem smo se skupaj s svojimi razredničarkami odpeljali na lokacije, kjer bo v času prenove potekal pouk. Tam smo imeli tri šolske ure razredno uro, izvolili smo  predsednika razreda ter njegovega namestnika, prevzeli učbenike in se pogovarjali o počitnicah. Nato sta sledili dve uri pouka. Prvi šolski dan sem se imela super, zopet sem se lahko družila s prijatelji, ki sem jih že pogrešala.

Patricija Hribšek, 9. c

Začetek letošnjega šolskega leta je bil malo drugačen. Učenci nižje stopnje so se zjutraj skupaj z učiteljicami odpravili v matične učilnice, mi pa smo se zbrali v telovadnici in se po kratkem govoru gospe ravnateljice z avtobusi odpeljali na različne lokacije, ki bodo v času obnove »nadomeščale« šolske prostore. Preživeli smo prijeten dan, jutri pa bomo začeli  delati na vso moč.

                                                                                         Taja Kukavica, 9. b

Po zabavnih in sproščenih počitnicah je prišel 1. september, prvi šolski dan. Zaradi prenove šole bosta letos prva dva meseca še posebej zabavna. Ker imamo učenci predmetne stopnje pouk na drugih lokacijah, smo se danes zjutraj zbrali v telovadnici šole. Tam nas je sprejela gospa ravnateljica, ki nas je v novo šolsko leto pospremila s poučnim in spodbudnim govorom. Kasneje smo se odpravili na avtobuse, ki so nas odpeljali do novih lokacij. Naš razred  se nahaja na Fakulteti za energetiko, kjer nas je ob prihodu nagovoril gospod Janko Omerzu. Na kratko nam je prikazal fakulteto in njen učni program, nato pa učencu, ki je pravilno odgovoril na njegovo vprašanje, podaril USB ključek. Razredničarka nas je seznanila z novo okolico in pravili. Sledili sta še dve uri pouka, nato pa smo se z avtobusom odpeljali nazaj v šolo.

                                                                                               Jerneja Šribar, 9. a

Za prvošolke in prvošolce je danes pomemben dan, saj so prvič sedli v osnovnošolske klopi. Želimo jim, da bi se med nami počutili prijetno, spletni nova prijateljstva in se veliko naučili.

Dostopnost