Skoči na glavno vsebino
Matic Sotošek: “Ves čas je bilo zelo napeto. Ko smo prišli na štart teka na 60 m, so se mi noge tresle, ampak sem vedel, da je treba ohraniti hladno glavo.
Ko sem prišel na cilj, sem videl, da sem dosegel prvi čas in bil sem zelo zelo vesel. Nato je sledila še štafeta. Prvikrat sem prehitro štartal in dobil rumeni karton, v drugo pa je bilo vse v redu in fantje smo bili v štafeti 1. Ko smo čakali na rezultate, smo bili zelo nestrpni, saj smo vedeli, da smo se uvrstili zelo visoko. Ko je voditeljica razglasila, da smo na prvem mestu, smo vsi zakričali in se objeli, saj je bilo to prvič v zgodovini naše šole. To atletsko tekmovanje mi bo za vedno ostalo v spominu.”
Klemen Dimec: “Moji občutki po državnem prvenstvu so nepozabni, zelo sem vesel, da sem lahko pomagal pri pridobivanju točk in pri zmagi na področnem in tudi pri državnem tekmovanju, da smo lahko skupaj dosegli zgodovinsko zmago za našo šolo.”
Mitja Mavsar: “Ko smo prišli na prizorišče tekmovanja, je bilo tam že veliko tekmovalk in tekmovalcev. Postal sem nervozen, preoblekel sem se in se šel ogrevat. Kmalu smo začeli metati, moj najboljši met je znašal 9,93 m. Oba z učiteljem sva bila vesela. Zasluženo smo osvojili zlato.”
Peter Šiško: “Tekmovanje mi je bilo všeč. Ko smo prišli na prizorišče, je bilo vse zelo sproščeno. Ko pa so se bližali začetki posameznih disciplin,  je ozračje postalo napeto. Napetost je dosegla vrhunec pred začetkom štafet. Ko pa smo začeli teči, je napetost izginila. Ko smo čakali na podelitev, smo bili spet na trnih. Ko smo slišali, da smo državni prvaki, nas je vse oblilo veselje.”
Denis Jerič: “Tekmovanje mi je bilo všeč, po prihodu na prizorišče sem “bil ves na trnih”, pred metom vorteksa sem bil poln adrenalina. Ko smo zaslišali, da smo prvaki, smo kar ponoreli. Zlata medalja dokazuje, da smo dobri športniki. Vesel sem, da sem s svojim metom prispeval pomemben delež točk.”
Tilen Mijokovič: “Bilo je izjemno. Pričakovanja in vse želje so se nam uresničile. Najlepše je, ko dvigneš zasluženi pokal visoko v zrak. S tem se vpišeš v zlato ekipo atletov. To so zelo lepi trenutki.”
Dostopnost