Skoči na glavno vsebino

V petek, 26. 5. 2019, smo se nekateri učenci naše šole odpravili na zaključno regijsko prireditev in podelitev priznanj za uspešno opravljen natečaj v sklopu projekta Evropa v šoli, Snemimo rožnato modra očala: Ustvarjajmo družbo enakih možnosti in priložnosti za dekleta in fante. Zjutraj smo se z avtobusom odpeljali na Senovo. Tam so nas napotili v veliko dvorano XIV. divizije na  Senovem. Ogledali smo si predstavo Mojca Pokrajculja, ki so jo pripravili učenci OŠ Artiče. Ogledali smo si tudi plesne  in glasbene točke. Hkrati smo izvedeli tudi rezultate natečaja.  Kar nekaj učencev naše šole se je uvrstilo na državno raven natečaja Evropa v šoli za literarna dela, in sicer:

Vesna Zorko, 9. a; Eva Košenina, 8. b; Samo Kozmus, 6. a; Edisa Ćehajić, 6. a; Patrik Planinc, 5. č; Tayra Božičnik Domitrovič, 5. č, pod mentorstvom učiteljic  Irene Hictaler Simončič, Sonje Bračun in Svetlane Jović.

Po podelitvi priznanj nas je čakala malica in nato pot nazaj v šolo.  Nestrpno čakamo na zaključno prireditev, ki  bo v petek, 10. maja 2019, ob 10. uri, v Festivalni dvorani Pionirskega doma v Ljubljani.

Tayra božičnik domitrovič, 5. č

Dostopnost