Skoči na glavno vsebino

Učenci naše šole smo se v torek, 11. oktobra 2016, odpeljali v Ljubljano na snemanje oddaje Male sive celice. Poleg treh naših učencev: Nine, Luka in Eve, ki so tekmovali, smo šli tudi navijači. Naša šola je tekmovala prosti OŠ Velenje.

Tekmovanje je bilo zares enkratno.To pa zato, ker smo lahko pomagali tudi mi,  navijači, kadar naši tekmovalci niso znali odgovoriti na vprašanje. To možnost smo imeli dvakrat. Navijači smo odgovorili pravilno, zato smo imeli dovolj točk za zmago. Pred začetkom snemanja smo si lahko ogledali tudi studio RTV Slovenije. Boljši so bili naši učenci, zato smo se uvrstili v nadaljnje tekmovanje.

Nik Obreza, 8. c

Nekateri učenci smo danes imeli samo tri šolske ure, saj smo odšli v Ljubljano, kjer se je odvijalo snemanje Malih sivih celic. V Ljubljani smo dobili navijači in tekmovalci še navodila, nato pa smo odšli v studio, kjer se je snemanje začelo. Tekmovalci: Luka, Nina in Eva so se zelo trudili, navijači pa smo tudi pomagali z odgovori, ki so jim zelo pomagali.Na koncu je naša šola zmagala in vsi smo domov prišli nasmejani.

Ula Baržić, 7. b

V torek smo se navijači in ekipa Malih sivih celic odpravili v Ljubljano po zmago. Po tretji šolski uri smo pojedli kosilo in začeli pot od šole do zgradbe RTV Slovenija. Tam smo po pripravah vstopili v nov studio oddaje, ki pa ni bil edina sprememba. Spremenili so tudi celoten potek oddaje, voditelj in logotip. Drugega, kot da smo prepričljivo premagali ekipo OŠ Gustava Šiliha iz Velenja, pa ne bom razkril, saj si posneto oddajo lahko ogledate 22. 10. 2016 na prvem programu RTV Slovenija. Zmago smo seveda proslavili in se v dokaj poznih urah vrnili domov.

Enej Trampuš, 9. c

 

 

Dostopnost