Skoči na glavno vsebino

Današnji dan je bil zelo lep. Veliko smo smučali in se pri tem zelo zabavali. Zjutraj smo zgodaj vstali in odhiteli na zajtrk. Po  njem smo šli nazaj v stanovanja in pospravljali sobe, saj jih učiteljice  ocenjujejo. Jaz in moje prijateljice smo dobile oceno  9. Po času za pospravljanje smo vsi učenci odšli na smučišče polni pričakovanj o novem znanju. Skupaj z učitelji smo poiskali svoje smuči in se odpravili na zasneženo pot. Po dolgem in zabavnem smučanju smo si privoščili počitek ob čaju in krompirčku. Po sprostitvi smo se odpravili na sedežnico in se še nekajkrat spustili po hribu navzdol. Nato smo odšli na kosilo, za tem v sobe, kjer smo si odpočili od dopoldanskega smučanja. Čez nekaj časa smo ponovno odšli na smučišče. Ko smo se utrujeni vrnili s smučišča, nas je čakala nova naloga. Po opravljenem delu smo sestradani odšli na večerjo. Vrnili smo se v sobe in razmišljali, kakšen bo zaključni večer.

Tayra Božičnik Domitrovič in Tita Žnideršič 6. č

Danes smo vsi 6.razredi preživeli lep dan. Zgodaj zjutraj smo se zbudili in odšli na zajtrk. Razdelili smo se in začeli smučati vsak v svojo smer. Ko smo končali s smučanjem, nas je že čakalo kosilo. Odšli smo nazaj v sobe in si spočili. Potem smo odšli nazaj na smučišče in  še nekaj časa smučali. Potem smo se preoblekli in odšli na suhi slalom. Imeli smo postavljeno pot in vsak jo je moral preteči. Po končanem suhem slalomu smo odšli na večerjo. Vsi nestrpno pričakujemo zaključni večer.

                                                                                                                                     Manca Vučajnk, 6. a

Danes zjutraj smo vstali in se pripravili za zajtrk. Zajtrk je bil zelo okusen. Ko smo pojedli, smo se odpravili na smučišče. Žal nas danes na smučišču ni pričakal sonček, ampak vseeno je bilo zelo  zabavno. Pred koncem smo se odpravili tudi na čaj. Ob koncu dopoldanskega smučanja smo bili vsi že zelo lačni, zato smo se odpravili na kosilo. Po njem smo imeli nekaj časa za počitek. Spočiti smo se spet odpravili na smučišče. Polni energije vsak dan veselo smučamo. Preden smo zaključili, smo se spustili po Planji ter se odpravili na sedežnico. Potlej smo se preizkusili  v suhem slalomu, ki pa iskreno ni bil mala malica. Danes nas po večerji čaka še zaključni večer, ki se ga zelo veselimo in komaj čakamo, da vidimo kakšne nastope so nam pripravili najini sošolci.

                                                                                                       Hana Halilović in Elena  Štefančič, 6. č

Video: Rogla 2019 – Suhi slalom

Zaključni večer

Dostopnost