Skoči na glavno vsebino

Predstava je bila zelo zanimiva in zabavna. Najbolj smešno je bilo, ko so volka vrgli skozi okno. (Matija Kortnik, 3. b)

Na predstavi so bile lutke. Govorile so razločno in razumljivo. Rdeča kapica mi je bila zelo všeč. (Galina Stopar, 3. b)

Lutkovna predstava Rdeča kapica mi je bila zelo všeč, še posebej pa lovec Jaka, volk in zajec.  Igrale so knjižničarke Valvasorjeve knjižnice Krško. (Kristjan Meserko, 3. b)

Rdeča kapica ima rdečo kapico. Je zelo ljubka deklica, nastopa v lutkovni predstavi in v zgodbici. (Zarja Stojanovič, 3. b)

Lutkovna predstava Rdeča kapica mi je bila zelo všeč. Najboljše mi je bilo, ko sta Rdeča kapica in zajec plesala. Opazila sem, da je lutkovna predstava malo drugačna kot pravljica. Lutke so mi bile zelo všeč. Igralci so se zelo potrudili, da je predstava dobro uspela. Vidi se, da so veliko vadili. Komaj čakam na naslednjo predstavo. (Saša Smonkar, 3. b)

Všeč mi je bilo, da so igrale lutke. Najbolj smešen je bil lovec, najlepša pa Rdeča kapica, ki je imela rdečo kapico in rdečo oblekico. (Vita Novak, 3. b)

Predstava je bila vesela, zabavna in zanimiva. Ni bila dolgočasna. Lutke so bile zelo lepe, še posebej pa volk. (Andraž Prevolšek, 3. b)

Najbolj všeč sta mi bila Rdeča kapica in lovec. Lutke so bile ročno izdelane. Zajček je bil zelo pogumen. Všeč mi je bil volk, najbolj smešen pa lovec. (Tina  Štorman, 3. b)

Dostopnost