Skoči na glavno vsebino

Ko smo prišli k drsališču, nisem vedela, da bo ta dogodek zame nekaj nepozabnega. Spoznala sem, da je bil nekaj nepopisnega. Naučila sem se veliko novih tehnik drsanja (prestopanje). To je bil moj najljubši dan v življenju in upam, da bo še kakšen takšen.

Lucija, 5. c

V sredo smo se odpravili v Terme Čatež. Najprej smo odšli po nasipu do Save, nato pa smo odšli drsat. Bilo je super, le da smo veliko padali. Bilo je tudi hladno, na ledu pa spolzko, a vseeno smo srečno in nepoškodovani prišli nazaj v šolo.

Anej, 5. c

Zbudila sem se v sončen dan. Odšla sem v šolo in z avtobusom smo se odpravili proti Termam čatež. Mi smo šli na sprehod po nasipu, 5. č pa drsat. Ogledali smo si sotočje reke Save in Krke in indijansko naselje. Nato smo odšli proti drsališču, kjer je 5. č že zaključil z drsanjem. Na drsališču je bilo super. Nekateri so odšli še v slaščičarno Urška, nekateri pa smo ta čas ostali na drsališču. Okoli dvanajste ure smo se z avtobusom odpeljali proti Krškemu. Tega dne ne bom nikoli pozabila.

Nela, 5. c

Na športnem dnevu je bilo super, bilo je veliko veselja, smeha in padcev. Moj najljubši trenutek je bil, ko smo se vozili v vlakcu in bila sem 1. na drsanju. Zelo sem se zabavala.

                      Vanesa, 5. č

Danes mi je bilo všeč, zato ker ni bilo pouka. Ko smo nehali drsati, smo odšli v slaščičarno, kjer so imeli veliko izbiro slaščic. Nato smo hodili po nasipu, pred tem pa smo si ogledali še brod. Odšli smo na avtobus in se vrnili nazaj v šolo.

Sebastjan, 5. č

Ko smo prišli v Terme Čatež, smo odšli drsat. Po drsanju  smo odšli v slaščičarno Urška. Nato smo odšli hodit po nasipu. Na avtobusni postaji smo se vkrcali na avtobus in se odpeljali nazaj v šolo. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se drsali, saj sem se naučil drsati.

Anej Danijel, 5. č

V sredo smo imeli športni dan. Odšli smo se drsat. Vesela sem bila, ker sem se naučila drsati. Po drsanju smo se odpravili v slaščičarno. Poskusili smo razne tortice in sladolede, vse je bilo odlično. Nato smo se odpravili do škrata, pot nazaj pa nas je vodila po nasipu. Športni dan je bil eden boljših.

Zoja, 5. č

Današnji dan je bil najljubši dan na svetu, ker smo drsali na pravem ledu. Videli smo škrata, šli skozi restavracijo, ki je zgledala kot džungla. Nato smo videli brod, ki so ga zgradili leta 1885. Zato mi je bil ta dan najljubši.

Krenar, 5. č

V sredo smo imeli športni dan. Najbolj mi je bilo všeč drsanje. Naučila sem se pravilno drsati, kar se mi zdi zelo primerno za druženje.

Ema, 5. č

Športni dan je bil zelo dober, ker smo se učili drsati. Nato smo šli v slaščičarno Urška in si kupili sladico in pijačo. Nato smo odšli na pohod po nasipu in tako se je športni dan končal. Bilo je zelo zabavno.

Elsa, 5. č

Dostopnost