Skoči na glavno vsebino

Včeraj smo se z majhno skupinico odpravili na državno tekmovanje v smučanja na Krvavec. Ob 7.00 smo se podali na pot. Imeli smo odličnega voznika. Ko smo prišli na prizorišče, smo se obuli in oblekli in odšli proti vrhu. Najprej smo se ogreli, nato pa odšli na ogled proge. Bila je dobro pripravljena, zato sem bil siguren, da bo do moje štartne številke 127 dobro ohranjena. Odpeljal sem skoraj brez napake, zato sem bil zadovoljen. Zasedel sem 26. mesto. Po tekmovanju smo še malo smučali, nato pa smo se podali na pot proti dolini. Dan mi je bil zelo všeč!

                               ¸                                                                                                             Matevž Živič, 9. c

Naš smučarski dan smo pričeli ob sedmih zjutraj. Kot bi mignil, smo prišli na Krvavec, kjer je potekalo tekmovanje v smučanju in bordanju. Na smučišču nas ni pričakalo sonce, ampak mraz in sneg. Proga je bila precej zahtevna. Menim, da je naša uvrstitev dobra, glede na to, da je veliko nasprotnikov treniralo smučanje. Naša šola je zasedla 8. mesto!

Lucija Šerbec 8. b

Dostopnost