Skoči na glavno vsebino

V sredo, 11. 9. 2019, je na naši šoli potekala Predstavitev vseh športnih društev in klubov, ki delujejo na področju Krškega.

Učenci 1.-5.r. so imeli priložnost spoznati različne športne aktivnosti. Razredi so bili pod vodstvom svojih razredničark razdeljeni po postajah, ki so trajale po 8 min. Športna zveza Krško je izdala brošuro, kjer si učenci lahko ogledajo vse ponudnike športa in se preko prijavnic vpišejo tja, kjer jim je najbolj všeč. Vabljeni! In pohitite, z vadbami pričenjamo v naslednjem tednu. :).

                                                                                               Športni pedagogi

In še nekaj vtisov učencev iz 2. č razreda:

Liam, 2. č: Plezanje in smučanje mi je bilo zelo zanimivo. Pri plezanju sem prišel skoraj čisto do vrha. Bil sem pa navdušen nad tenisom, ker ga že vadim. Ivona, 2. č: Meni je bil všeč tenis, ker sem edina najbolj znala igrati in pri Hop2 igra, ko smo se igrali. A najbolj sem si zapolnila plezanje, ker sem se znašla in nisem odnehala takoj in edina prišla res do vrha. Smučanje pa je bilo kot tak tobogan in je bilo res zabavno. Gal, 2. č: Plezanje in smučanje mi je bilo najbolj všeč. Pri mini Planici je bilo smešno, ko greš dol, pa potem padeš na rit. Pri plezanju mi je bilo pa všeč, ker me je ob spuščanju kar tako pomirjalo … Ariella, 2. č: Meni je tudi bila najbolj všeč mini Planica, ker si potem padel na rit.

Dostopnost