Skoči na glavno vsebino

Smo četrti a doma iz Krškega.
V Planico smo prišli,
da tek in smučanje bi združili
Ker smo prava družba mi,
obetajo nam dobre dni.
Veselimo se Planice,
naše slovenske lepotice.
Vemo, da nam bo lepo,
ker vsi pravijo tako.
Zato trikrat hura,
naj marca v Planici slovenska himna igra.
Aljoša Božič

Danes smo se imeli odlično. Vsi smo uspeli priti do Italije. Čeprav smo že vsi utrujeni, smo zmogli. Sicer smo nekateri padali po tleh, ampak smo v redu in srečni. Zvečer pa imamo zabavne igre, ki niso lahke, ampak težke.

Lana Zoja Rožman

V Tamar nas je šlo kar 39  učencev. Oblekli smo se v topla oblačila. Bilo je zelo zabavno. Bilo je tudi nekaj padcev, a smo zmogli še na prej. Ko smo se vrnili, smo se preoblekli v topla oblačila, nato pa nas je čakala topla večerja. Po večerji smo se šli igrat zabavne igre. Bile so odlične, zabavne in zelo smešne, vendar tudi čudne.

Brina in Ivana.

Drugi dan je bil za nas zelo naporen, saj smo odšli zjutraj na tek do meje z Italijo in popoldne še do Tamarja. Zvečer smo se odpeljali do Krajnske Gore in si jo ogledali. Tam smo šli tudi v velik iglu. Na zabavnem večeru smo se zelo zabavali. Igre so bile super, npr. pokali smo balone ,plesali ciganski ples, se borili za stol, zbirali nogavice, jedli banano, zbirali predmete … Seveda vse za nagrado – za čokolado.

Tinkara Kranjčevič

Imeli smo se super. Veliko smo padali in se ob tem imeli super. Naporno je bilo teči v hrib, zabavno pa se je bilo spustiti po hribu navzdol. Vendar smo zmogli vse. Tudi v Krajnski Gori smo uživali. Pogledali smo si  veeeelik iglu, saj smo lahko šli v njega vsi. Zelo veliko je bilo stojnic z različnimi izdelki, a žal nismo mogli nič kupiti, ker se nam je mudilo na večerjo.

Pia Žgalin

 

Dostopnost