Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek ob enajsti uri smo rokometaši osnovne šole Jurija Dalmatina odšli v Sevnico na področno tekmovanje. Naša ekipa je  prvo tekmo odigrala proti ekipi OŠ Boštanj, ki smo jo žal izgubili. Imeli smo malo premora, da smo se odpočili in si nabrali moči za naslednjo tekmo. V naslednjem krogu so bili naši tekmeci z OŠ Artiče. To tekmo smo zmagali in napredovali v boj za tretje mesto. Vsi smo si želeli zmage, vendar je bila nasprotna ekipa vseeno premočna. Kljub četrtemu mestu nas je učitelj Tomaž zelo pohvalil. Vsi smo se zadovoljni vrnili domov.

Tim Bizjak, 7. b

Danes smo s šolsko rokometno ekipo odšli na področno tekmovanje. Po 3. šolski uri smo odšli na kosilo in nato v Sevnico. V športni dvorani smo se vsi skupaj ogreli in začeli s tekmovanjem. Pomerili smo se z ekipami, v katerih so bili tudi igralci, s katerimi treniram rokomet v klubu. Bilo je zelo zanimivo. Tekme so bile težke, saj so bili tekmovalci nasprotnih ekip večji od nas. A se jih nismo ustrašili. Dal sem gol, eno tekmo pa smo tudi zmagali. Ob koncu smo se skupaj posladkali s čokolado in utrujeni odšli domov.                                                                                   

Marko Vodopivec, 7. b

V ponedeljek smo se s šolsko rokometno ekipo odpravili v Sevnico, kjer smo imeli tekmovanje. Najprej smo v šoli pojedli toplo malico in se nato s šolskim kombijem odpeljali. Tam smo se preoblekli in se ogreli. Prva tekma je bila zelo težka, ker so bili nasprotniki res dobri. Drugo tekmo smo na naše veliko veselje zmagali. Imeli smo le dva skupna treninga pa še vsi igralci ne trenirajo rokometa. Zato nismo bili usklajeni in uigrani. Zmaga je presenetila tudi našega trenerja Tomaža, zato nas je nagradil s sladkarijami. Odigrali smo še tretjo tekmo, ki pa smo jo žal izgubili, veseli smo bili nekaj izjemnih golov. Turnir se je končal pozno popoldan. Domov smo se odpeljali polni lepih vtisov in zelo utrujeni.

Tomaž Šoba, 7. b

Dostopnost