Skoči na glavno vsebino

Danes smo po dveh mesecih končno spet stopili skozi vrata naše prenovljene šole. Zjutraj smo se zbrali v telovadnici, kjer nas je pozdravila gospa ravnateljica in spregovorila nekaj besed o pomenu učenja. Kmalu smo se po čudovito obnovljeni šoli sprehodili do matične učilnice, nato pa smo po urniku nadaljevali s poukom. Veliko je spremenjenega ter prenovljenega, nekaj pohištva je tudi zamenjanega. Naša šola je po mojem mnenju lepa. Vesela sem, da bom zadnje mesece svojega osnovnošolskega izobraževanja preživela v lepo urejeni šoli.

                                                                                     Špela Plestenjak, 9. a

Danes zjutraj nas je v veliki telovadnici prenovljene šole pričakala gospa ravnateljica in nam podala nekaj osnovnih navodil. Nato smo se odpravili v matične učilnice, kjer smo dobili še nekaj dodatnih informacij. Kmalu se je začel pouk, ki je že potekal v manjših učnih skupinah. Učilnice in hodniki se mi zdijo svetli in prijetni, tla so modra z rumenimi dekoracijami, vrata pa so rumena. V nekaterih učilnicah je nova celo oprema. Šola je sedaj resnično lepa.

                                                                                        Luka Gorjan, 9. b

Danes smo se po dveh mesecih in pol vrnili v prenovljene prostore naše šole. Mavrično prenovljeno višjo stopnjo je zopet napolnilo veselje in radost učencev. Sama sem radovedno stopala po šoli in si ogledovala spremembe. Zavedam se, da je potrebno skrbeti, da bo naša šola ostala čista in nova. Veselim se vsega novega znanja, ki ga bom pridobila v teh prostorih.

                                                                            Taja Kukavica, 9. b

V ponedeljek smo se učenci predmetne stopnje in 5. č preselili iz nadomestnih lokacij nazaj v prenovljeno šolo. Ob 7.30 smo se zbrali na šolskem dvorišču in se odpravili v veliko telovadnico. Tam nas je pozdravila ravnateljica s svojim govorom. Ker vse še ni bilo na svojem mestu, smo učenci učiteljem pomagali pri ponovni selitvi na predmetno stopnjo. V obnovljeni šoli se počutim dobro, ampak na barve tal in vrat se moram še privaditi. Upam, da bom tu preživel veliko lepih trenutkov in čim dlje užival v belini sten.

 Enej Trampuš, 9. c

Danes smo po dolgem času spet prišli v šolo. Najprej smo se zbrali na dvorišču šole, nato pa smo se napotili v telovadnico. Tam smo poslušali govor gospe ravnateljice, nato pa odšli v razrede in pogledali še druge učilnice. Najbolj pa se mi je vtisnilo v spomin, ko smo za dobrodošlico dobili čokoladne krofe. Prvi šolski dan na višji stopnji naše šole je bil nepozaben. Vsi prenovljeni prostori  so zelo lepi.

Tomi Bajc, 6. b

 

Dostopnost