Skoči na glavno vsebino

V sredo, 21. 11. 2018, je na osnovni šoli v Sevnici potekalo področno tekmovanje v malem nogometu. Po tretji šolski uri smo se z avtobusom odpravili proti Sevnici. Prva ovira je bila ekipa Osnovne šole Artiče. Tekma se je končala z rezultatom 4:1 v našo korist. Za preboj v finale smo potrebovali zmago proti domači ekipi Osnovne šole Sevnica. Začeli smo z visokim pritiskom na nasprotno ekipo in v prvem polčasu dosegli gol. Nasprotniki so imeli veliko priložnosti, a na koncu ostali brez zadetka. Končni rezultat je bil Krško 1:0 Sevnica. Uvrstili smo se v finale. Odpeljali smo se v Radeče. Uporabili smo enako taktiko kot proti Sevnici in prisilili nasprotnike v napake. Ta taktika se nam je obrestovala in na koncu je bil rezultat 5:1, za ekipo Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško. Postali smo področni prvaki.

Najboljši igralec prvenstva je bil Tadej Petančič. Dobili smo tudi drugo nagrado za najboljšega vratarja, ki je odšla v roke Marka Vodopivca.

Našo šolo so zastopali: Jernej Belinc, Maj Ficko, Erik Bratkovič, Enej Jagodič, Marko Vodopivec, David Planinc, Luka Kržan, Nejc Prebejšek, Tadej Petančič, Timi Pribožič, Jan Hajdinjak, Alen Halilović in trener Zvonimir Lorenci.

Alen Halilović, 9. b

Dostopnost