Skoči na glavno vsebino

Danes je na OŠ Senovo potekalo občinsko tekmovanje v odbojki. Najboljše odbojkarice šole smo se okoli 12.00 s trenerjem Tomažem odpravile proti prizorišču tekmovanja. V garderobi, ki smo si jo delile z Leskovčankami, smo se preoblekle in že smo bile na igrišču, kjer smo se ogrele z razgibalnimi vajami. Tekmovanje se je začelo ob 13.00. Prvo tekmo smo igrale proti OŠ Leskovec. Punce so bile boljše in izgubile smo z 2:0. Sledila je tekma proti ekipi OŠ Podbočje, ki smo jih s suvereno igro premagale z 2:0. Na koncu smo se pomerile še z domačinkami. Po 1. setu so nas premagale, v 2. pa smo jim »pokazale zobe« in se zelo približale izenačenju, a na koncu nam na žalost ni uspelo. Bile smo razočarane. Tekmovanje smo tako zaključile na 3. mestu. Po končanem tekmovanju nam je trener Tomaž povedal nekaj spodbudnih besed in tako v nas vlil pozitivne misli. Ob 16.30 uri smo se pripeljali na postajališče nad šolo, se poslovile in odhitele domov.

                                                                                     Nikita Stergar, 9. b

Danes smo dekleta, ki treniramo odbojko, tekmovala na šolskem  tekmovanju, ki je bilo na Senovem. Ko smo se preoblekle, smo se dobro ogrele in se pripravile na našo prvo  tekmo proti OŠ Leskovec, ki smo jo žal izgubile. Kmalu nas je čakala tekma proti OŠ Podbočje. Tokrat smo bile zmagovalke me. Zadnjo tekmo smo igrale proti OŠ Senovo, kjer smo se zavzeto borile, saj je bila odločilna tekma. Na žalost nam kljub naši vztrajnosti ni uspelo, zato smo končale na 3. mestu, kar seveda ni slabo, vendar to pomeni, da se nismo uvrstile v nadaljnje tekmovanje. Za nami je  naporno in dobro odigrano tekmovanje. Vse smo bile po koncu zelo utrujene, zato smo se z veseljem odpeljale nazaj domov.

                                                                            Špela Plestenjak, 9. a

V torek  smo se Špela, Jerneja, Nika, Zala ,Nuša, Nikita, Nikolina, Laura in jaz z učiteljem Tomažem udeležili turnirja odbojke na Senovem. Okoli 11.30 ure smo iz razredov odšle v jedilnico, kjer smo pojedle kosilo, da smo dobile veliko energije. Vsaka je vzela svoj dres in tako smo se s kombijem odpeljali na Senovo. Ko smo prispeli, smo si najprej izbrale garderobo, se preoblekle, nato pa se dobro ogrele in pripravile za tekmo. Najprej smo igrale proti OŠ Leskovec. Kljub trudu in volji po zmagi smo tekmo izgubile, vendar se nismo predale. Naslednja tekma je bila z OŠ Podbočje. Ker je bilo v njihovi ekipi manj deklet, ki trenirajo, jih je bilo lažje premagati, vendar smo se morale kljub temu potruditi in boriti za zmago. Po dobro odigrani tekmi smo si privoščile počitek in pojedle sendviče, pripravljene v šoli. Takoj za tem pa se je že nadaljevala igra proti OŠ Senovo. Zaradi utrujenosti in ne prevelike sreče smo tudi to tekmo izgubile, vendar smo jim kljub nezadovoljstvu z dvignjeno glavo podale roko in iskreno čestitale. Tako smo prišle na tretje mesto, kar pa tudi ni tako slabo. Za nagrado smo dobile priznanje in odbojkarsko žogo, ki jo bomo podpisale in podarile šoli. Čeprav nismo zmagale vseh tekem, se mi je dan zdel zanimiv in rade volje bi ga še kdaj ponovila. Kot kapetanka ekipe pa lahko povem, da so se vse igralke trudile po najboljših močeh in igrale zelo dobro. Lepo pa se zahvaljujem tudi odličnemu trenerju Tomažu, ki nam je vlival energijo in krepil našo željo po zmagi.

                                                                                              Klara Kranjc, 9. a

Dostopnost