Skoči na glavno vsebino

V čudovitem petkovem popoldnevu smo se mali in veliki ljubitelji športa in zdravega življenja ob 16.00 zbrali na šolskem igrišču, kjer nas je pričakala lepa glasba, učitelj Zvonimir pa je s prisrčno dobrodošlico otvoril zaključek Tedna športa in mobilnosti. Odrasli so si ogledali maketo črevesja in se preizkusili v testu hoje, mi pa smo se pomerili v košarki, odbojki, nogometu, skočili v daljino, plesali ali odtekli en krog. Preživeli smo prijetno popoldne.

                                                                                  Miha Volčanšek, 8. a

V petek so se v popoldanskem času na igrišču naše šole odvijale športne dejavnosti. Učenci in učenke smo se v spremstvu staršev od 16.00 naprej lahko preizkusili v igranju nogometa, odbojke, skoku v daljino, plesu zumbe, limba in hoje na 2 km. Prav tako smo si lahko ogledali notranjost človeškega organa, brez katerega bi bilo naše življenje skoraj nemogoče. Dogajanje  je popestril učitelj Zvonimir z glasbo in svojimi vedno zabavnimi komentarji. K sreči nam vreme ni nagajalo, saj je bilo ves čas sončno in toplo. Odziv otrok je bil pozitiven, utrinki pa nepozabni. Naše popoldne se je bližalo koncu, skupaj z učitelji smo pospravili igrišče, si zaželeli lep vikend in dan zaključili z mislijo,da so za zabavo potrebni prijatelji in svež zrak, ne pa telefoni in računalniki z video igricami.
Vsem, ki na dogodku niste bili prisotni, predlagam, da se ga udeležite naslednje leto, saj boste s tem naredili veliko za svoje telo in zdravje.

                                                                                              Nikita Stergar,9. b

Dostopnost