Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 24. 12. 2015, se je ob začetku tretje šolske ure celotna šola odpravila v telovadnico. Vsi,  od učencev do pedagoških delavcev. Seveda v telovadnico niso prišli na telovadbo, ampak na proslavo pred dnevom samostojnosti in enotnost.

Proslava je potekala na temo Štirje letni časi. Za vsakega se je našlo kaj  zanimivega. Pevski zbor je zapel kar nekaj pesmic o pomladi, poletju, jeseni in zimi. Ni pa nam zapel le en pevski zbor, ampak kar štirje. Navdušili so nas tudi kratki skeči, kjer so učenci prikazali svoje mišljenje o zdravem življenju. Ni manjkalo niti plesa, ki nas je malo dvignil. Seveda pa nas je obiskal tudi Božiček, ki nas je le na hitro pozdravil in odšel. Vse skupaj so povezovali voditelji, ki so nam poleg vodenja programa, ponudili kar nekaj podatkov o krajih, kot je na primer Tolmin, ki so jih napisali učenci. Na koncu pa je zaplesala cela šola.

Proslava je bila zabavna, zanimiva in želim si še več takšnih proslav, ki našo šolo res prikažejo kot zanimivo, a hkrati poučno.

Eva Prša 7. a

Dostopnost