Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek smo prvič v tem šolskem letu imeli plavanje v prenovljenem bazenu. Zelo smo bili navdušeni, da smo lahko učenci 5. č razreda prvi preizkusili bazen in garderobe ter povedali svoje mnenje. Pozitivno me je presenetil s čistočo. (Ema)

V ponedeljek ni bil navaden dan, bil je zelo poseben in zabaven dan. Učiteljica nam je povedala, da bomo prvič v tem šolskem letu imeli plavanje v prenovljenem bazenu. Naš razred je prvi preizkusil novi bazen. V garderobi so bile omarice, ki se lahko zaklenejo in nov tuš. Preoblekli smo se v kopalke in odšli k bazenu. Najprej smo se razgibali in se pogovorili o pravilih. V bazenu smo se igrali, jaz sem se potapljala in ležala na blazini. Nato smo tekmovali in zelo sem bila izčrpana. Na koncu smo se preoblekli in si posušili lase. To je bil moj najljubši dan. (Eva)

V ponedeljek smo učenci 5. č imeli plavanje. Bili smo prvi izmed vseh učencev, ki smo lahko plavali v novem bazenu. Naš bazen je zelo lepo preurejen. V bazenu sedaj veljajo nova pravila. Preuredili so garderobe, ki so jih opremili z lepimi omaricami, stranišči in novimi sušilniki za lase. Nov bazen nam je zelo všeč. (Neja in Elsa)

V bazenu je bilo zelo prijetno. Najprej smo po lestvi odšli v bazen in se igrali. Nato smo imeli štafeto in se še nekaj naučili. To je bil zelo pomemben dan, saj smo bili v novem bazenu prvi. (Kristjan)       

Več na povezavi.       

                                                                           

 

Dostopnost