Skoči na glavno vsebino

Zjutraj se zbudim okoli 8. ure. Pojem zajtrk in ob 8.20 se mi začne pouk. Pogledam na spletno stran naše šole, kjer nam učiteljice in učitelji vsak dan pripravijo naloge. Tako začnem s poukom. Ko rešim dano nalogo, pogledam, če smo dobili zraven še rešitve in nalogo preverim.  Če pa jih nismo dobili, dam nalogo v pregled staršem. Ko končam z vsem delom, ki nam ga je dala učiteljica, pogledam, kaj imam v zvezku na prejšnjih straneh in to še enkrat ponovim, nato pa ponovim še današnjo snov.  Za vsakih 45 minut se sprehodim po stanovanju in  si vzamem 5-minutni odmor, da lahko potem lažje delam. Ko je lepo vreme, pa se potrudim biti tudi čim več zunaj na svežem zraku. Najraje pa imam, ko imam na urniku športno in nemščino. Tudi gospodinjstvo mi je zelo všeč, saj veliko kuham po receptih, ki nam jih je pripravila učiteljica, kuhanje pa imam res zelo rada. Po končanem pouku imam še glasbeno šolo, ki jo izvajamo tudi preko spleta. Tako se konča moj delovni dan.

Ana Škrabar, 6. c

Zjutraj se zbudim približno ob 7. uri (odvisno od razpoloženja). Potem najprej pojem zajtrk, zložim oprano posodo iz pomivalnega stroja na svoje mesto.

Ko si umijem zobe, si naredim načrt za današnji dan. Na spletni strani šole si ogledam nove naloge in snovi ter se lotim dela za šolo. Večinoma skušam delati po urniku, če pa mi ne uspe, opravim naloge popoldan ali naslednji dan. Tako poteka skoraj vsak dan. Seveda imam vmes tudi odmore. Takrat grem na svež zrak, ustvarjam ali pa kartam z družino. S sošolkami imamo tudi stik po telefonu. Med temi dnevi posvetim več časa pripravi obrokov kot po navadi. Popoldne pojem še kosilo. Proti večeru pojem večerjo, si umijem zobe in se stuširam. Nekaj časa tudi gledam TV. Trudim se, da bi šla čim prej spat, saj rabim počitek in moč za nov dan, vendar mi to ne uspeva ravno dobro, saj imam preveč energije. Upam, da bom lahko od zdaj naprej prej zaspala.

Dnevi mi niso prenaporni, a vseeno upam, da to čimprej mine. Zdržala bi še en teden, potem pa težje, ker lažje sledim pouku z razlago v šoli. Se bom pa kljub vsemu potrudila in sledila pouku na daljavo, tako kot do sedaj.

Zarja Stojanović, 6. b

Dostopnost