Skoči na glavno vsebino

Smo v situaciji, ko moramo biti doma. Ampak se moramo kljub temu učiti. Meni je šolanje na daljavo všeč. Kaj pa tebi?

Moj delovni dan poteka tako: Zbudim se okrog 7:30 ure, pojem zajtrk, se umijem in oblečem. Učiti se začnem ob 8:30 uri. Najprej z mami pogledava na računalnik, kaj imamo za domačo nalogo. Učiteljica Tanja nam vsak dan v šolskem tednu pošlje vsa navodila za delo po e-pošti. Razporedim si naloge in pripravim zvezke ter DZ in grem delat naloge. Po navadi končam z delom nekaj čez 10. uro. Če imam veliko, si vzamem odmor in malo potelovadim. Kakšen dan se mi pa tudi ne da veliko delati.

Rada tudi ustvarjam in mamici sem za materinski dan naredila vetrnico iz lesa. Z mami sva tudi naredili velikonočni venček. Navodila zanj sva našli na spletni strani šole. Vsak dan pomagam pri hišnih opravilih, včasih pomagam tudi kuhati. Spekla sem tudi borovničev biskvit, recept sem poslala učiteljici, ta ga pa je posredovala sošolcem. Z očijem sva spekla pico in z mami pa sva spekli kruh.

Meni ni dolgčas, ker se igram s svojim hišnim ljubljenčkom in skrbim zanj. Moj ljubljenček je morski prašiček, ime mu je Niki. Ob slabem vremenu smo se z družino dogovorili, da sestavimo sestavljanke. Prejšnji teden, ko je bilo toplo, smo bili veliko zunaj in tudi naredili veliko zunanjih opravil pri hiši.

Mogoče se je naravi zmešalo, da ko je pomlad sneži, ko pa je bila zima, pa ni bilo toliko snega. Za povrhu pa še potres. Mogoče nas je pretreslo, ker nismo dovolj skrbeli za  našo Zemljo.

Komaj čakam, da gremo spet v šolo!

                                                                               Ajda Volčanšek, 3. č

BISKVIT Z BOROVNICAMI

Dostopnost