Skoči na glavno vsebino

Zaradi korona virusa izgleda moj šolski dan čisto drugače.

Zjutraj se zbudim brez budilke, nikamor se mi ne mudi. Ura me ne priganja in ob 8.20 mi ni potrebno biti v razredu 5. b. Super je, da se mi ni potrebno preoblačiti. Vse šolske obveznosti lahko naredim kar v pižami. Pripravim si zajtrk, ki ga lahko jem celo uro, če želim.

Končno sedem za računalnik, kjer me z ekrana že lepo pozdravita učiteljici. Včasih preko njunih zanimivih filmčkov, včasih pa se vidimo kar preko Zooma. Hvala programerjem, ki so izumili Zoom, saj lahko vidim, če ima kakšna sošolka novo frizuro, ali če so kateremu sošolcu že zrasli brki :). Nato se lotim nalog. Vse so lepo pripravljene in večer prej poslane na mail. Kadar zjutraj ne morem spati, vstanem in imam do zajtrka že vse obveznosti končane. Moji učiteljici se res zelo trudita in naloge pripravita na zabaven način. Delamo veliko zanimivih projektov, ki jih morda v šoli ne bi. Na primer snemanje filmčkov, posnetki skupnega petja … Na tak način je nastala tudi moja reklama za KOLOPRALNICO.

Čeprav mi je šola na daljavo dala veliko novih izkušenj ( predvsem računalniških), pa zares že ZELO pogrešam »ta pravo« šolo.

Uma Učakar, 5. b

Video: klik

Dostopnost