Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek,  3.  12.  2018, smo na šoli organizirali že tradicionalno dobrodelno prireditev. Naslov le-te je bil Čarobni čas. Prireditev se je začela ob 17. uri, na njej so se, z večinoma zimsko obarvanimi točkami, predstavili vsi pevski zbori, videli smo nekaj plesnih točk, pevsko točko …  skozi prireditev pa sta nas  vodila Lara in Aljaž, ki sta iskala popolno smrečico. Ko se je pojavila v njihovem domu, je nista okrasila z okraski, temveč z vrednotami, kot so: ljubezen, zdravje, spoštovanje, mir …  Prireditev se je zaključila s posebnim obiskom, ki je zelo razveselil najmlajše, prišel je Božiček. Seveda šolska prireditev ni prireditev brez govora gospe ravnateljice. Po prireditvi smo lahko kupili izdelke, ki nam bodo polepšali praznični čas, preizkusili našo srečo pri srečelovu ter se posladkali s “šmornom”. Ves zbrani denar bo šel v šolski sklad in bo namenjen otrokom iz socialno ogroženih družin.

Tjaša Mavsar, 9. a

ZAHVALA OB ZAKLJUČKU DOBRODELNE PRIREDITVE ČAROBNI ČAS

Spoštovani!

Na praznik kulture – Ta veseli dan kulture – smo na OŠ Jurija Dalmatina Krško popoldan odprli svoja vrata in na dobrodelno prireditev in bazar povabili starše, babice, dedke in ostale obiskovalce. Nastopajoči so nas razvajali s čarobno pravljico, s petjem in plesom. Velik obisk je potrditev, da znamo stopiti skupaj, da čutimo in zaupamo v dobrodelnost.

Zahvaljujem se vsem, ki ste se odzvali vabilu na prireditev in prošnji za izdelke, storitve in donacije. Z vašo pomočjo nam je uspelo zbrati veliko finančnih sredstev, 6.202,87 EUR (vstopnice, srečolov, izdelki, donacije), ki jih bomo namenili v Šolski sklad OŠ Jurija Dalmatina Krško. Sredstva se porabijo za nakup nadstandardne opreme, za pomoč socialno šibkim učencem ter za zagotavljanje pogojev, ki spodbujajo in omogočajo razvojno in raziskovalno dejavnost učencev.

Hvala za obisk, hvala za vse vaše prispevke.

Naj se čarobnost in dobrodelnost nadaljuje v naslednje decembrske dni.

————————————————————

Da je prireditev v celoti uspela, se zahvaljujem vsem učencem, učiteljem in ostalim zaposlenim, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi prireditve, srečolova in bazarja.

“Vsakdo potrebuje druge ljudi, ki mu bodo pomagali uresničiti sanje. Vsi potrebujemo drug drugega.”    (Jim Rohn)

                                                                                                                     

Ravnateljica, Valentina Gerjevič

 

Dostopnost