Skoči na glavno vsebino

V sredo, 30.9.2015, smo se atletinje in atleti naše šole udeležili ekipnega področnega tekmovanja. Na brežiški stadion smo prišli polni veselja, pričakovanj in timskega duha. Kmalu po začetku tekmovanja pa nas je presenetil dež, vendar nas to nikakor ni zmotilo, še naprej smo se trudili po svojih najboljših močeh. Ko smo bili že vsi premočeni in premraženi, je bila na sporedu še zadnja disciplina, ki smo jo vsi čakali. Štafeta. V teku na 4 x 100 m smo dekleta dosegla 3. mesto, naši fantje pa so pometli s konkurenco in zmagali z veliko prednostjo.
Tekmovanje se je za našo šolo izšlo zelo dobro. Fantje so skupno osvojili 1. mesto, dekleta pa smo bila 3. Domov smo se vrnili polni veselja in v upanju na uvrstitev na državno tekmovanje.

Tjaša Hostar, 9. a
V sredo, 30.9.2015, smo se ljubiteljice in ljubitelji kraljice športov odpravili na ekipno področno tekmovanje v Brežice. Ko smo prispeli,  smo se najprej namestili ter si ogledali spored disciplin. Najprej je bil na sporedu tek na 60 metrov, sledil je met vortexa, krogle, tek na 300 in 1000 metrov, skok v daljino in višino ter štafeta 4X100 metrov. Vsi smo se morali dobro ogreti, saj je bil dan precej hladen. Vendar to ni vplivalo na naše rezultate, saj smo zopet dokazali, koliko zmoremo. Ko smo zaključili s svojo disciplino, smo navijali drug za drugega in se spodbujali. Na stopničko za tretje mesto smo danes stopile deklice, na stopničko za prvo mesto pa fantje. Veseli odlične uvrstitve in polni novih vtisov smo zaključili tekmovanje ter se odpravili proti Krškemu.
Patricija Hribšek, 8. c
Dostopnost