Skoči na glavno vsebino

V Tolminu smo se zelo razveselili sonca. Pozdravilo nas je prijazno osebje doma. Po kosilu smo se povzpeli na Kozlov rob. Na vrhu smo videli ostanke gradu. Razgled na Tolmin je bil čudovit, videli smo tudi sotočje reke Soče in Tolminke. Po večerji smo šli na sladoled. Na Kozlovem robu smo videli grad. Pol ga je bilo porušenega. Zvečer smo šli na sladoled. Igrali smo se tudi na igrišču.

Laura, Sara, 3. c

 Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se vozili z avtobusom in se tuširali. Tine, 3. a

Povzpeli smo se na Kozlov rob. Bilo je zelo zanimivo. Šli smo na obzidje. Videli smo cel Tolmin. Gaj, 3. č

Ni nam bilo všeč, ko smo šli na pohod. Uživali pa smo  v počitku in ko smo šli na sladoled. Vita, Galina, Nika, 3. b

 

Zjutraj smo se zbudili v oblačen dan. Po zajtrku smo se razdelili v štiri skupine in pričeli z delom. Streljali smo z lokom, plezali po plezalni steni, spoznavali ognje in ognjišča ter različne živali, ki imajo svoje bivališče v domu. Po kosilu  smo se po Soči zapeljali s turistično ladjico Lucija. Pisali smo razglednice. Po večerji smo  se sproščali ob igricah in nočnem kinu. Napočil  je čas za počitek, saj nas jutri čaka nov dan. Najbolj všeč mi je bilo na ladjici, ko  smo peli gusarsko pesem.

Jana, 3. a

Imamo se zelo lepo. Najboljša je bila vožnja z ladjico. A žal bo že jutri konec šole v naravi. Manca V., 3. a

Zelo lepo mi je bilo, ko smo se peljali z ladjo in streljali z lokom. Spanje v sobah je bilo zabavno. Saša, 3. b

Videli smo mokarje, ščurke, kuščarja in kačo. Oblikovali smo ognjišča. Popoldne smo šli na ladjico Lucija. Legenda pravi, da je zmaj ugrabil princeso, rešil pa jo je princ. Ana, 3. c

Tekmoval sem v zabavnih igrah. Zmagali smo, zato sem bil vesel. Tonči, 3. č

Dostopnost