Skoči na glavno vsebino

Po jutranjem bujenju smo imeli okusen zajtrk, nato pa smo se odpravili na sprehod po Vojskem. Po sprehodu smo v jedilnici delali žlikrofe. Najprej smo zgnetli testo, potem pa pripravili nadev. Vse to smo združili in naredili toliko žlikrofov, da smo jih imeli vsi za kosilo.

Po pripravi žlikrofov smo se preizkusili še v klekljanju. Izdelali smo si zapestnice. Nato so nas devetošolci in osmošolci povabila na predstavitev dela z robotki. Sledilo je kosilo in naši žlikrofi so bili res nekaj posebnega.

Končno je tudi za nas sledila delavnica programiranja. Prišli smo v razred in pred sabo zagledali velike škatle z lego kockami. Učiteljica nam je dala navodila. Sestavili smo robotka, se naučili programirati in naredili različne naloge. Vsi smo se naučili nekaj novega.

Nekaj prostega časa smo vmes posvetili igri namiznega tenisa. Po večerji so se nekateri učenci preizkusili v znanju – Male sive celice. Ker pa je pustna sobota, smo se oblekli v kostume, ki smo jih predstavili in v njih zaplesali. Ura je bila pozna, zato smo morali iti spat.

Polni veselja smo zaprli oči in padli v svet sanj.

Domen Preskar, Marcel Molan, Samo Škrabar, Jan Kuselj, 5.r.

Dostopnost