Skoči na glavno vsebino

V torek, 24. 12., smo zadnji šolski dan v letu 2019 preživeli v prijetnem vzdušju. Učenci 4. č in 5. č razreda smo se odločili, da skupaj preživimo praznično pobarvane dopoldanske ure.

Najprej smo se zbrali v ulici dobrih odnosov, kjer smo v skupinicah predstavili točke, ki smo jih nekaj časa pripravljali skupaj petošolci in četrtošolci. Izvedli smo plesne točke, pevske točke, deklamacije, smešnice … Vsi smo se dobro odrezali in pokazali, da znamo združiti moči in drug drugemu prisluhniti.

Sledila je čajanka. Od doma smo prinesli najljubšo skodelico, učiteljici pa sta poskrbeli, da je bilo čaja zadosti za vse. Ob čaju smo poklepetali, se posladkali z različnimi dobrotami, ki smo jih prinesli. Skupaj smo tudi zaplesali.

Nato smo se odpravili v telovadnico, kjer smo ogledali odlično prireditev, ki je bila posvečena dnevu samostojnosti in enotnosti.

Po vrnitvi v učilnico smo se razveselili darilom, ki nam jih je pripravil skriti Božiček. Ostalo nam je še toliko časa, da smo si drug drugemu zaželeli vse lepo v novem letu.

In kaj želimo vsem vam:

Da obdržite vse svoje dobre lastnosti,

Da dosežete plemenite cilje,

Še naprej bogatite svoje znanje in zavest

In da nesebično delite ljubezen,

Ki jo premorete!

Učenci 5. č in 4. č razreda

Dostopnost