Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 4. 2. 2019, sta prišla med uro slovenščine na obisk dva devetošolca, Nik in David. Brala sta nam knjigo Čudo. Knjiga govori o dečku Avgustu, ki se je rodil z deformiranim obrazom. Velik del knjige smo že pred tem prebrali pri pouku, še posebej zanimivo pa je bilo poslušati starejše učence.

Kristjan Meserko

Še nekaj vtisov:

Branje obeh fantov je bilo zelo zanimivo, saj sta imela različna glasova. Pritegnila me je tudi sama vsebina knjige. Med branjem se jima ni zatikalo. Upam, da bomo takšno branje še kdaj ponovili.

Saša Smonkar

Včeraj je bilo naravnost čudovito. Obiskala sta nas Nik in David, učenca 9. b. Brala sta nam knjigo Čudo. Brala sta lepo in tekoče. Mislim, da smo se vsi zabavali. Na koncu smo lahko tudi kaj vprašali in se pohecali.

Tina Štorman

Pri branju sem se počutila veliko boljše, kot kadar sem na telefonu. Branje lahko spremeni ocene iz slabših na boljše. Pri tem se zabavaš in uživaš ob tem, ko bereš, kaj se v knjigi zgodi.

Nina Tomše

Bilo mi je zelo všeč, saj rada poslušam, kako berejo drugi. Ni bilo tako tekoče, vendar mi je bilo dobro, ker nisem brala jaz.

Vita Novak

Bilo mi je zelo dobro, saj sem izvedel nekaj novega o knjigah, da so poučne, zabavne in hkrati z branjem dobiš dober besedni zaklad. Tako lažje pišeš dobre spise.

Nejc Matjaž

Všeč mi je bilo, ker sta David in Nik  brala tekoče in na koncu smo jima lahko postavljali vprašanja.

Andraž Prevolšek, 5. b

Dostopnost