Skoči na glavno vsebino

Tudi v letošnjem letu učenci 3. c razreda mahajo prijateljem v projektu Pomahajmo v svet. Povezani smo z OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica. Imeli smo že tri srečanja. Dva smo izvedli med delom na daljavo, enega pa sedaj, ko smo skupaj v šoli.

Do sedaj smo naše prijatelje že dobro spoznali in se veselimo novega srečanja. Zadnje srečanje je bilo na temo TO JE MOJA ŠOLA. Z učenci smo se sprehodili po šoli in nastale so čudovite fotografije. Nato so izdelali plakate in s svojimi besedami opisali prostore. Na srečanju so jih predstavili, nato pa smo jim pokazali del filma, ki ga je posnel naš učitelj Zvonimir Lorenci. Na posnetku so bolje videli prostore naše šole. Bili so zelo navdušeni nad našim bazenom, tudi sami bi ga radi imeli.

Sledila je predstavitev njihove šole. Pokazali so nam nekaj fotografij prostorov in maketo šole, ki so jo izdelali. Za konec smo si pomahali in zaželeli lepe prvomajske počitnice. Sedaj pa se že pripravljamo na novo srečanje, kjer bomo prijateljem pokazali znamenitosti našega mesta.

 

Tjaša Kodrič

Dostopnost