Skoči na glavno vsebino

V sredo, 7. 9. 2016, smo se učenke in učenci 9. a in 9. c odpravili na kolesarjenje. Okoli osme ure smo se zbrali pri šoli in se podali novim dogodivščinam naproti. Med potjo smo naredili nekaj kratkih postankov in kmalu prispeli do našega cilja, reke Krke. Tam smo se okrepčali z malico ter počakali na vožnjo s kanuji. Ko so nam učitelji dali napotke ter pojasnili pravila, smo lahko navdušeno in previdno zaveslali. Podali smo se na  dvourno vožnjo. Vsak kanu je imel svoj tempo, zato je vladalo sproščeno vzdušje brez tekmovalnosti. Ker je bila vožnja kar dolga, se je odprlo veliko tem za pogovor, zato vsekakor ni bilo dolgočasno. Vožnja je bila zelo zabavna in hkrati naporna. Na cilj smo prispeli izčrpani, a vseeno navdušeni. Tam smo se odpočili, pojedli ter si ponovno nabrali moči za nadaljnjo pot, ki je bila pred nami. Ta se je zdela daljša, saj smo bili vsi že nekoliko utrujeni, vendar smo prav vsi uspeli prikolesariti do šole. Naš športni dan se je končal okoli pol druge ure. Spominjali se ga bomo z nasmeškom na obrazu ter čudovitimi vtisi.

Nina Kelhar, 9. c

Danes, 7.9.2016, smo imeli učenke in učenci 9.a in c razreda športni dan. S kolesi smo se odpeljali do reke Krke, po kateri smo se nato spustili s kanuji. Kolesa in nahrbtnike so nam pripeljali na drugo lokacijo, kamor smo se v hitrem tempu pripeljali s kanuji. Nato smo imeli nekaj prostega časa za malico in počitek, potem pa smo se odpravili po drugi poti nazaj v šolo. Bilo je zabavno in kar precej naporno.

                                                                                                                      Jerneja Šribar, 9. a

Učenci 9. b razreda smo se v četrtek, 8. 9. 2016, odpravili na športni dan. Zjutraj smo se s kolesi  pripeljali do šole, od koder smo se okoli osme ure odpravili proti reki Krki. Ko smo prispeli, smo najprej pomalicali in si oblekli kopalke, nato pa smo sedli v kanuje in se odpravili na dvourno vožnjo. Na poti je bilo kar nekaj brzic, kjer smo morali močneje zgrabiti vesla. Pot je bila kar dolga in naporna, zato smo si čas krajšali s klepeti. Ko smo prispeli do cilja, smo kanuje spravili na kopno in se veselo pognali v vodo, kjer smo čofotali slabo uro. Pred nami pa je bila na pogled še dolga pot do doma. A smo jo v spremstvu veselja in zabave hitro prevozili. Za nami je naporen, hkrati pa zelo zabaven športni dan.

 Taja Kukavica, 9. b

Dostopnost