Skoči na glavno vsebino

Danes smo preživeli na smučišču čudovit sončen dan. Popoldne pa smo imeli pouk slovenščine, ko smo pisali pisma. Sledijo samo drobci iz nekaterih pisem …

Draga družina!
Vsem Vam želim vesel 8. marec. Tu se imamo lepo, zelo mi je všeč smučišče. Smučamo veliko in je zabavno. Hrana je kar dobra.

Marisa

Draga družina!
V Cerknem imamo zelo lepo vreme in mi je zelo všeč. Na smučišču smučam v prvi skupini, ki jo vodi Zvonimir. V hotelu sem v sobi št. 34 in se imenujemo Bernardinke. V sobi sem z Marušo, Saro in Patricijo Božič. Veliko novega smo se naučile.

Lara

Draga družina!
V Cerknem je zelo lepo, vreme tudi in zelo se zabavamo. Smučamo veliko. Med zabavanjem na snegu tudi nekajkrat pademo, ampak preživimoJ.

Vaš Marcel

Draga družina!
Naredila sem izpit za plavanje. Kar se tiče smučanja, je skupina čudovita. Učiteljica je zelo prijazna in vse nam lepo razloži. Zelo je zabavno. Kmalu pridem domov, zato ne bodite v skrbeh.

Vaša Vanja

Družina Bajc! 
Tu v Cerknem je zelo dobro. Na smučišču je zelo zabavno, čeprav je sneg mehak. Na smučišču sije zimsko sonce. Komaj čakam tekmo, ki bo v petek. Komaj čakam, da vas vidim!

Vaš Tomi

 In že je bil tu večer …
Prva skupina se je odpravila na večerni pohod, druga na bazen.
Obema pa  je skupno sedaj to, da smo prijetno utrujeni in da že vsi tonemo v sladke sanje …

Dostopnost