Skoči na glavno vsebino

Deževni decembrski večer smo v 5. c razredu popestrili z branjem zgodb, pesmi in lepih misli.

Pred zoom srečanjem smo vsi morali pripraviti, kaj bomo brali in v branju smo morali sodelovati vsi udeleženci srečanja.

Vsi smo bili navdušeni nad dogodkom in se resno pripravili nanj. Iz okvirčkov na računalniku smo drug drugega pozdravili z nasmehi, zanimivimi vizualnimi podobami in  izžarevanjem dobre volje.

Prvo pesem, ki govori o dobri volji, sta prebrali učiteljica in njena hčerka. Nato je sledilo branje naših družin. Vsak družinski član je prebral del zgodbe oz. pesmi ali lepo misel. Družina Tomažič pa je poskrbela za kratko, a čudovito dramatizacijo ob branju pesmi J. Bitenca Prvi sneg.

Po končanem branju nas je učiteljica razdelila v skupine. V vsaki skupini sta bili dve družini. Zapisali smo voščilo za vse zaposlene na šoli ter učence naše šole.

Nato smo prebrali voščila, ki smo jih sestavili. Ker smo tako uživali v večernem druženju, smo se dogovorili, da ga v kratkem zopet ponovimo … z novo, zanimivo vsebino!

Vsem v šoli sporočamo, da že močno pogrešamo šolo in si želimo, da se čim prej vrnemo vanj, saj šolski hodniki zagotovo hrepenijo po otroški razigranosti.

Učenci 5. c razreda

 

Dostopnost