Skoči na glavno vsebino

V 5. č razredu je vsak teden eden od sošolcev učenec tedna, v katerem se predstavi svojemu razredu.

Jaz sem nestrpno čakala, da pridem na vrsto, da bom lahko sošolcem pokazala, kaj rada počnem v prostem času, kateri so moji hobiji in najljubše stvari.

Ko je prišel moj teden, sem se odločila, da se bom predstavila vsak dan po malem.
Ker doma zelo rada spečem kaj sladkega, sem prinesla svojo najljubšo sladico. Za vsakega sošolca in učiteljico sem spekla mafin z belo čokolado in malinami. Ker sem sladico naredila čisto sama, me je bilo malo strah, da jim mogoče ne bo všeč, ampak, ko so mi povedali, da so dobri in me prosili za recept, sem bila nase zelo ponosna.
Z velikim veseljem sem jim tudi povedala, da imam zelo rada vodne aktivnosti, zato sem jim pokazala nekaj slik z morja, kjer se vozim s supom, čolnom in se potapljam.
Prinesla sem tudi svoje najljubše plišaste igračke in energijske kamne, v katere verjamem, da me ščitijo pred vsem hudim in mi dajejo dobro energijo.
Tudi slike in moje prve izdelke iz vrtca sem jim pokazala. Tukaj je bilo veliko smeha, saj so se nam zdeli nekateri izdelki in risbice zelo smešni.

Tako jaz kot moji sošolci vsak teden z velikim navdušenjem čakamo novo predstavitev, saj se na tak način lahko sošolci malo bolje spoznamo in se zraven še zabavamo in sprostimo. Pa tudi dan in teden hitreje mine.

Zarja Gorenc, 5. č

Dostopnost